Vivre Logo Contact ons
Contact

Vragen? Neem contact op

Meer informatie over Vivre? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

Onze mensen

Bij Vivre Kinderthuiszorg werken zo'n 135 medewerkers met veel enthousiasme en passie voor het vak. Ondanks dat het soms best intensief is doen ze dat met veel plezier en een glimlach, omdat kinderen vaak ook enorm veerkrachtig zijn. Iedereen heeft zijn eigen specialisme, van kinderverpleegkundige tot indicatiesteller, van planner tot zorgcoördinator. Elke dag weer staan ze klaar om zorg op maat te leveren. Waaróm ze doen wat ze doen en op welke manier ze dat doen lees je in hun verhalen.

Het verhaal van

Hilde
Indicerend kinderverpleegkundige

“Een gezin écht vooruit helpen, dat geeft mij voldoening.”

Na bijna 10 jaar als hbo-kinderverpleegkundige op de kinderafdeling van het ziekenhuis gewerkt te hebben is Hilde bij Vivre komen werken als zorgcoördinator. Inmiddels werkt Hilde als indicerend kinderverpleegkundige waarbij zij de zorgvraag en hulpbehoefte indiceert voor cliënten.

Meer lezen

Het verhaal van

Maud
Verpleegkundige

"Ik heb nu echt tijd voor een stukje begeleiding en ondersteuning."

Van jongs af aan wist Maud dat ze verpleegkundige wilde worden. Haar moeder werkte in de zorg en Maud ging soms mee om te helpen. Daar is de liefde voor het vak ontstaan.

Meer lezen

Het verhaal van

Pascalle
Kinderverpleegkundige, scholingsinstructeur en werkbegeleider

"Bij sommige gezinnen kom ik al 10 jaar thuis, dan bouw je echt een mooie band op."

Pascalle werkt sinds 2012 bij Vivre Kinderthuiszorg, ze was een van de eerste kinderverpleegkundigen in dienst. Veel werkervaring deed zij op in het Wilhelmina Kinderziekenhuis waar ze bijna 10 jaar werkte met kinderen met neurologische aandoeningen en metabole ziekten.

Meer lezen

Het verhaal van

Jenny
Kinderverpleegkundige en praktijkopleider

"Ik vind echt dat ik de allermooiste baan heb die er is."

Jenny is in 2016 bij Vivre in dienst gekomen. Ze werkt als kinderverpleegkundige in de reguliere zorg bij een aantal gezinnen. Daarnaast is ze in 2023 begonnen bij Vivre als praktijkopleider.

Meer lezen

Het verhaal van

Hanneke
Pedagogisch medewerker Villa Vivre

"Ik kijk hoe we met zijn allen warmte en geborgenheid kunnen bieden."

Al vijf jaar werkt Hanneke met veel plezier en toewijding bij Villa Vivre en Vivre Kinderthuiszorg. Als pedagogisch medewerker is zij van grote waarde als het gaat om de ontwikkeling van de kinderen.

Meer lezen

Het verhaal van

Anne
Zorgcoördinator en scholingsinstructeur

“Er is een wereld voor mij opengegaan naar wat er allemaal mogelijk is.”

Na haar hbo-opleiding verpleegkunde is Anne zich verder gaan specialiseren als neonatologieverpleegkundige en daarna als kinderverpleegkundige. Voordat ze bij Vivre kwam werken is ze bijna 10 jaar werkzaam geweest op de afdeling neonatologie van het ETZ.

Meer lezen

Het verhaal van

Lisa
Verpleegkundige

"Als kind wilde ik al kinderverpleegkundige worden"

Toen Lisa nog een meisje was moest zij wel eens naar het ziekenhuis en werd daar goed verzorgd door de verpleegkundigen. Daar is de fascinatie voor het vak begonnen.

Meer lezen

Het verhaal van

Yvonne
Zorgcoördinator

"Elk gezin en elke zorgsituatie is uniek en vraagt een zorgvuldige afstemming."

Als zorgcoördinator inventariseert Yvonne zorgvragen en ondersteuningsbehoeften van gezinnen, om vervolgens passende zorg te organiseren. Ze komt bij gezinnen thuis om kennis te maken en luistert naar hun persoonlijke verhaal en hulpvraag.

Meer lezen

Het verhaal van

Jeanine
Zorgcoördinator Villa Vivre

“Om samen met het gezin te kijken naar de meest passende mogelijkheden geeft veel voldoening en is zeer waardevol.”

Voordat Jeanine bij Vivre kwam werken heeft zij 15 jaar als kinderverpleegkundige in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven gewerkt.

Meer lezen

Onze zorgvormen
Hoe wij gezinnen helpen.

Sommige kinderen hebben langdurige medische zorg of toezicht nodig. Voor andere kinderen is tijdelijke gespecialiseerde zorg noodzakelijk. Daarnaast kan gespecialiseerde medische opvang buitenhuis voor gezinnen die met intensieve zorg te maken hebben een uitkomst zijn.

Over villa vivre

Villa Vivre is een Verpleegkundig Kinderzorghuis voor chronisch en acuut zieke kinderen.

Zorgen voor een ziek kind is intensief. Het kan lastig zijn dat even los te laten. Maar soms is het nodig om op te laden of aandacht aan andere dingen te geven. Bij Villa Vivre is je kind in goede handen.