Vivre Logo Contact ons
Contact

Vragen? Neem contact op

Meer informatie over Vivre? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact
Het verhaal van
Yvonne Zorgcoördinator

"Elk gezin en elke zorgsituatie is uniek en vraagt een zorgvuldige afstemming."

Yvonne is in 2017 als hbo verpleegkundige in dienst gekomen bij Vivre Kinderthuiszorg en heeft intern de vervolgopleiding tot kinderverpleegkundige afgerond. In de rol van zorgcoördinator (reguliere zorg) en indicerend kinderverpleegkundige draagt Yvonne bij aan het organiseren van verpleging en verzorging voor kinderen in hun eigen leefomgeving.

Als zorgcoördinator inventariseert Yvonne zorgvragen en ondersteuningsbehoeften van gezinnen, om vervolgens passende zorg te organiseren. Ze komt bij gezinnen thuis om kennis te maken en luistert naar hun persoonlijke verhaal en hulpvraag. Yvonne vertelt: “Elk gezin en elke zorgsituatie is uniek en vraagt een zorgvuldige afstemming om aan de specifieke behoeften van het kind en het gezin te voldoen. Door de juiste ondersteuning te bieden, helpen we gezinnen om de zorg vol te blijven houden”.

De verschillende persoonlijke contacten met ouders en kinderen maakt elke werkdag voor Yvonne anders. “Deze diversiteit, de verbinding met de zorg, maar ook de overstijgende taken in het organiseren van de zorg geeft voldoening. De dankbaarheid van de ouders die ik ervaar is echt mijn dagelijkse motivatie en drijfveer. Het is zo mooi om terug te horen hoe waardevol onze ondersteuning wordt ervaren. Ik ben supertrots dat we met elkaar deze zorgondersteuning mogelijk maken. Dat ik samen met de zorgteams dit mag organiseren en me hiervoor kan inzetten.”

Maak kennis met meer medewerkers