Contact

Vragen? Neem contact op

Meer informatie over Vivre? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

Over Vivre Kinderthuiszorg

Wij denken altijd in kansen en mogelijkheden om zo de zorg het beste te laten aansluiten bij de behoeften van het gezin.

De missie van Vivre

Vivre Kinderthuiszorg biedt gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige zorg die het mogelijk maakt om kinderen in de vertrouwde en veilige (thuis)omgeving te verplegen, verzorgen en begeleiden.

De zorg voor je zieke kind gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door en is dus zeer intensief. Vivre Kinderthuiszorg neemt deze zorg in de vorm van verpleging deels of geheel uit handen en neemt daarbij de persoonlijke verzorging en begeleiding van het kind mee. Dit alles in de eigen thuisomgeving of op een andere locatie.

Om de best passende kindzorg thuis of op locatie te kunnen bieden bekijken we samen wat de zorgvraag is en stellen we een zorgplan op. In dit plan nemen we de zorgbehoefte van je kind mee, want jij en je kind kunnen vaak goed zelf aangeven waar deze behoefte ligt. Daarnaast kijken we uiteraard naar het gezin in zijn totaliteit. De verpleging, verzorging en/of begeleiding wordt hier op toegespitst.

Het verhaal van Eva

“De verpleegkundigen van Vivre gingen helemaal mee in het spel van Eva. We hebben daar ook erg om gelachen.”

Vivre Kinderthuiszorg kwam de chemoshots en bloedverdunners toedienen bij Eva, die 3 jaar was toen ze de diagnose lymfklierkanker kreeg.

Waar wij voor staan

De zorg voor je kind is intensief. Die geef je niet zomaar uit handen.

Wij werken al meer dan 12 jaar elke dag weer met veel toewijding maar ook met heel veel plezier aan het verplegen en verzorgen van kinderen die dat nodig hebben. Naast de medische verantwoordelijkheid die ouders en/of vertegenwoordigers hebben, kan het zorgen ook emotioneel zwaar zijn. Wij hebben oog en begrip voor de behoeften van het gehele gezin.

Denken in kansen en mogelijkheden

Net dat beetje extra geven

Kwaliteit van zorg bieden

Behoeften van kind en gezin centraal

Persoonlijke betrokkenheid bij kind en gezin

Delen van kennis en expertise

Zorggebied reguliere zorg

Blokzorg: geplande zorg voor (chronisch) zieke kinderen door een vast team van (kinder)verpleegkundigen.

Een vast team van (kinder)verpleegkundigen zorgt voor je kind, zodat jij dat even niet hoeft te doen. Wij leveren reguliere zorg in: Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland en Zuid-Holland. Neem contact op voor de mogelijkheden in jouw regio.

Zorggebied SVT

Routezorg: verpleegkundige handelingen door het Specialistisch Verpleegkundig Team.

Onze deskundige (kinder)verpleegkundigen komen de gespecialiseerde handelingen uitvoeren. Zij rijden hun route binnen hun eigen regio. Wij leveren svt zorg in: Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en Zuid-Holland. Neem contact op voor de mogelijkheden in jouw regio.

Het team

Het vaste, kleine team van verpleegkundigen leert je kind en het gezin kennen

Als je de zorg voor je zieke kind uit handen geeft, wil je dit met een gerust hart kunnen doen. Vivre Kinderthuiszorg is HKZ-gecertificeerd (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit betekent dat wij voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnormen voor de geleverde zorg.

Thuiszorg voor kinderen maakt het mogelijk dat je zieke kind sneller naar huis kan na een ziekenhuisopname, langer of vaker thuis kan blijven en het hele gezin weer even gewoon gezin kan zijn en kan genieten van rust, ontspanning en elkaar.

Ontmoet onze mensen

over villa vivre

Villa Vivre is ons verpleegkundig kinderzorghuis voor chronisch en acuut zieke kinderen.

Villa Vivre is een kleinschalig, tweede thuis waar ouders/vertegenwoordigers hun kind met een gerust hart naartoe kunnen brengen om te kunnen werken of bijvoorbeeld nieuwe energie op te doen.