Contact

Vragen? Neem contact op

Meer informatie over Vivre? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact
Het verhaal van
Anne Zorgcoördinator en scholingsinstructeur

“Er is een wereld voor mij opengegaan naar wat er allemaal mogelijk is.”

Na haar hbo-opleiding verpleegkunde is Anne zich verder gaan specialiseren als neonatologieverpleegkundige en daarna als kinderverpleegkundige. Voordat ze bij Vivre kwam werken is ze bijna 10 jaar werkzaam geweest op de afdeling neonatologie van het ETZ.

Binnen Vivre is Anne aan het werk geweest als indicerend kinderverpleegkundige en als kinderverpleegkundige binnen het Specialistisch Verpleegkundig Team. Inmiddels is zij alweer een aantal jaren aan de slag als zorgcoördinator. Anne over haar werk bij Vivre: “Er is een wereld voor mij opengegaan naar wat er allemaal mogelijk is voor de (chronisch) zieke kinderen en gezinnen in de thuissituatie. De zorg die wij leveren gaat echt verder dan enkel het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Er is aandacht is voor het kind en de rest van het gezin. We komen op de meest kwetsbare momenten bij de gezinnen over de vloer. Ik vind het mooi om daar op een bepaalde manier deel van uit te mogen maken. Ik ben oplossingsgericht en denk niet graag in onmogelijkheden maar ga graag op zoek naar een oplossing die passend is voor iedereen. Daarin kunnen we het verschil maken.”

Naast dat Anne zorgcoördinator is verzorgt ze ook de scholing ‘EHBO bij baby’s en kinderen’. Hierover vertelt Anne: “Dat is een training die gecertificeerd is het Rode Kruis. Ik geef deze trainingen aan onze eigen zorgverleners maar ook aan andere geïnteresseerden, bijvoorbeeld aan ouders, grootouders of mensen die werken in het onderwijs. Iedereen kan zich aanmelden.”

Voor Anne is dit werk iets dat ze nog heel lang zou willen doen: “Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. Het werken met mijn directe collega’s, de contactmomenten met de verpleegkundigen uit het zorgteam en de ouders maakt dat elke werkdag afwisselend is.”

Meer weten over de EHBO-scholing? Kijk hier.

Leer meer medewerkers kennen