Vivre Logo Contact ons
Contact

Vragen? Neem contact op

Meer informatie over Vivre? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

Training EHBO en reanimatie bij kinderen en baby’s

14 februari 2024

Naast dat wij met meer dan 100 verpleegkundigen elke dag met liefde zorgen voor kinderen, vinden wij het ook belangrijk dat anderen goed leren te handelen in geval van nood.
Daarom bieden wij de training EHBO bij baby’s en kinderen ook extern aan.

Deze training is gecertificeerd door het Rode Kruis en voor iedereen geschikt. Of je nu leerkracht bent of (groot)ouder, buschauffeur of vrijwilliger; het is voor iedereen die zich zekerder wil voelen over hoe je moet handelen als er iets gebeurt met een kind of baby in je omgeving.

De training wordt gegeven door gecertificeerde EHBO trainers die tevens als (kinder)verpleegkundigen werkzaam zijn binnen Vivre Kinderthuiszorg.

De training bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een e-learning waarbij je zelf je tijd kunt indelen (4-6 uur). Je sluit dit deel af met een toets.
Het tweede deel bestaat uit een klassikale praktijkdag. Er worden noodsituaties nagebootst en je oefent onder andere op reanimatiepoppen met een AED.

De kosten hiervoor zijn € 115,- (inclusief lunch op de praktijkdag). Bij een aanvullende verzekering is er vaak vergoeding mogelijk.

Trainingskalender
De eerstvolgende EHBO praktijkdagen staan gepland op:

  • Donderdag 18 april 2024, 10.00 – 14.30 uur.
  • Vrijdag 4 oktober 2024, 10.00 – 14.30 uur.

Geef je op / meer informatie: Stuur een mailtje naar: info@vivrekinderthuiszorg.nl o.v.v. EHBO training.

Via het Rode Kruis kun je je ook inschrijven voor onze training: https://shop.rodekruis.nl/cursus-ehbo-aan-baby-s-en-kinderen-blended# (klik op ‘schrijf je in’, vul vervolgens Goirle in bij ‘zoeken op plaats’)

Download HIER de flyer.