Thuiszorg voor chronisch of acuut zieke kinderen

Vivre Kinderthuiszorg is er voor ieder kind dat intensieve zorg nodig heeft in de thuissituatie of op een andere locatie, zoals op het kinderdagverblijf of op school. In de eigen, vertrouwde omgeving voelt het kind zich het fijnst, helemaal als het ziek is. Onze thuiszorg voor kinderen is erop gericht dat je kind zich fijn en veilig voelt en het hele gezin een zo normaal mogelijk leven kan leiden.

Professionele en toegewijde zorg

Het vaste, kleine team van verpleegkundigen leert je kind en het gezin kennen. Dit zorgt voor een vertrouwde basis en maakt het mogelijk om snel in te kunnen springen op veranderingen. De verpleging of verzorging kan van korte duur of langdurig zijn. We bekijken samen wat nodig en gewenst is. Na een operatie kan de thuiszorg bijvoorbeeld voor een bepaalde tijd dag en nacht ingezet worden. Soms is het even nodig om afstand te nemen van de zorg voor je kind om overbelasting te voorkomen. De mogelijkheid bestaat dan om je kind te laten logeren bij Villa Vivre. In de prettige sfeer van dit kinderhotel krijgt je kind dag en nacht de zorg die het nodig heeft terwijl jij nieuwe energie opdoet.

Rust, ontspanning en genieten van elkaar

Thuiszorg voor kinderen maakt het mogelijk dat je zieke kind sneller naar huis kan na een ziekenhuisopname, langer of vaker thuis kan blijven en het hele gezin weer even gewoon gezin kan zijn en kan genieten van rust, ontspanning en elkaar.

Vivre Kinderthuiszorg biedt thuiszorg aan kinderen en jongeren tot 18 jaar. Vanuit onze vestiging in Zuid-Nederland werken onze zorgteams in:

  • Noord-Brabant
  • Zeeland
  • Gelderland
  • Limburg
  • Zuid-Holland

We richten ons voornamelijk op deze provincies.
Vallen jullie hier buiten, neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.